Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Vegan
Warzywny stir fry z marynowanym tofu, makaron soba z orzeszkami ziemnymi
Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Czosnek, Syrop klonowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, Szczypiorek, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Imbir różowy marynowany, Cebula szalotka, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Pieprz czarny, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Kapusta biała, Chili, ORZESZKI ZIEMNE, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 138 kJ/511 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 57,5 g w tym cukry: 9,1 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 26,0 g |
Sól: 3,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.