Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
-
Less Carb
Wątróbka z jabłkiem i cebulą, puree ziemniaczane, surówka marchewkowa
Cebula czerwona, jabłko, Majeranek, Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Czosnek, Tymianek, Wątróbka drobiowa
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 843 kJ/440 kcal |
Tłuszcz: 18,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 34,0 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 37,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.