Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Wątróbka z malinami, jabłkiem i cebulą, kaszą jęczmienna, surówka koperkowa
Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Tymianek, Majeranek, Czosnek, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Olej rzepakowy, Cebula biała, Pieprz czarny, Sól, Oliwa z oliwek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, MASŁO 82% tł., Maliny, Mąka ziemniaczana, Jabłko, Wątróbka drobiowa
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 772 kJ/423 kcal |
Tłuszcz: 16,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 41,8 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 29,2 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.