Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
Wątróbka z suszoną śliwką i cebulką, kasza jęczmienna, duszona kapusta z pomidorami
Cebula biała, Cebula biała, Tymianek, Czosnek, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Sól himalajska, Majeranek, jabłko, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Cukier, Sól, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Kapusta biała, Wątróbka drobiowa
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 046 kJ/728 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 85,6 g w tym cukry: 39,0 g |
Błonnik: 13,9 g |
Białko: 50,2 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.