Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.95
-
Dairy Free
Wędzona pasta z suszonych pomidorów i śliwek, chleb razowy; ogórek małosolny, pomidorki
Kiełki słonecznika, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Pomidorki daktylowe, Chili, Kolendra (nasiona), Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 174 kJ/520 kcal |
Tłuszcz: 34,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 79,8 g w tym cukry: 41,5 g |
Błonnik: 12,6 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.