Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wegańska ryba po grecku, ziemniaki pieczone
Natka pietruszki karbowana, SELER korzeniowy, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Glony nori, Olej rzepakowy, Czosnek, Ziele angielskie, Sól, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Por, Pietruszka, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 357 kJ/324 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 33,5 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 19,1 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.