Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańska sałatka banh mi z tofu i makaronem soba, dressing z miso i olejem sezamowym
Marchew, Sok z limonki, Czosnek, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta z tamaryndowca, Ocet ryżowy (woda, ryż), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Koncentrat pomidorowy 30%, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sałata rzymska mini, Olej rzepakowy, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Ogórek zielony, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Kolendra, Syrop klonowy, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 176 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 24,8 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 15,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.