Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wegańska tarta orzechowa z kremem czekoladowo-fasolowym i owocami
Maliny, Borówka amerykańska, Truskawki, Cynamon, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Syrop klonowy, Fasola biała, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), ORZESZKI ZIEMNE, Wiórki kokosowe, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 693 kJ/166 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 13,0 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.