Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegańska zupa pomidorowa ze śmietanką sojową i ryżem z kalafiora
Ryż z kalafiora (Kalafior), Sól, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziele angielskie, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 894 kJ/214 kcal |
Tłuszcz: 16,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 12,1 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.