Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegańska zupa pomidorowa ze śmietanką kokosową i ryżem z kalafiora
Ryż z kalafiora (Kalafior), Sól, Kokosowa alternatywa śmietany (Mleczko kokosowe (woda, ekstrakt z kokosa), tłuszcz kokosowy, mąka tapiokowa, białka bobu, substancja zagęszczająca: pektyny, wegańskie kultury bakterii), Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziele angielskie, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 944 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g |
Węglowodany: 14,9 g w tym cukry: 8,7 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.