Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegański biszkopt waniliowy z serkiem straciatella
Mięta, Cukier, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta waniliowa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Ksylitol, Mąka PSZENNA, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 447 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.