Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegański biszkopt z kremem matcha i granatem
Granat, Ksylitol, Mąka PSZENNA, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Matcha, Serek kremowy wegański (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 483 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 17,3 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 1,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.