Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegański budyń solony karmel, sos malinowy
Cukier, Maliny, Mąka ziemniaczana, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Sól himalajska
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 480 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 0,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.