Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Wegański chlebek bananowy z rabarbarem

Olej rzepakowy, Cukier, Mąka PSZENNA, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Banan, Rabarbar

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
399 kJ/95 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 13,7 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: