Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegański chlebek bananowy z rabarbarem
Olej rzepakowy, Cukier, Mąka PSZENNA, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Banan, Rabarbar
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 13,7 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 1,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.