Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegański dip słonecznikowo-migdałowy, słupki warzyw
Kalarepa, Marchew, MIGDAŁY w płatkach, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 734 kJ/175 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 7,7 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.