Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Wegański dip słonecznikowo-migdałowy, słupki warzyw

Kalarepa, Marchew, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone), Nasiona słonecznika, Woda mineralna niegazowana, MIGDAŁY w płatkach, Sok z cytryny, Natka pietruszki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
673 kJ/161 kcal
Tłuszcz: 11,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 7,3 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:
HH15