Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegański krem czekoladowy z awokado, mus wiśniowy
Mięta, Cukier, Mąka ziemniaczana, Wiśnie, Awokado Hass, Kakao, Pasta z orzechów laskowych (ORZECHY LASKOWE), Ciecierzyca, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kasza jaglana, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 436 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 14,8 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.