Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegański omlet z tofu z pieczarkami i suszonymi pomidorami, pasta z awokado, kolorowa papryka
Awokado Hass, Cebula biała, Proszek do pieczenia, Papryka wędzona, Oliwa z oliwek, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Mąka z ciecierzycy, Kurkuma, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pieczarki, Olej rzepakowy, Czosnek, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Cukier, Roszponka, Papryka żółta, Papryka czerwona, Natka pietruszki, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Sól czarna kala namak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 032 kJ/486 kcal |
Tłuszcz: 31,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 31,9 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 22,6 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.