Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wegański pasztet z batatów, ajvar paprykowy
Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Natka pietruszki, Batat, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryka wędzona, Papryka ostra, Mąka owsiana bezglutenowa, Czosnek, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Cebula biała, Bakłażan, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Soczewica czarna
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.