Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegański pasztet z orzechów włoskich, chleb bezglutenowy, mix sałat, pomidory
Sałata mix, Majeranek, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, ORZECHY WŁOSKIE, Papryka wędzona, Oliwa z oliwek, Liść laurowy, Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Cebula biała, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, Szczypiorek, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 709 kJ/408 kcal |
Tłuszcz: 24,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 35,5 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 9,2 g |
Białko: 13,7 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.