Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Wegańska pasta z orzechów włoskich, chleb bezglutenowy, mix sałat, pomidory

chleb owsiany na zakwasie 33% (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), pasztet 30% (cebula biała, woda, ORZECHY WŁOSKIE, marchew, płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), pietruszka, SELER korzeniowy, por, olej rzepakowy, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, sól, liść laurowy, majeranek, papryka wędzona), pomidorki 22%, sałata mix 13%, szczypiorek 2%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 726 kJ/413 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 36,4 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 10,7 g
Białko: 14,1 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • orzechy
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: