Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Wegańska pasta z orzechów włoskich, chleb bezglutenowy, mix sałat, pomidory

Chleb owsiany na zakwasie (bezglutenowe płatki OWSIANE, mąka ryżowa, woda, nasiona słonecznika, siemię lniane, zakwas ryżowy, sól, drożdże, błonnik naturalny, cukier), Pomidorki daktylowe, Sałata mix, Cebula biała, Woda, ORZECHY WŁOSKIE, Marchew, Szczypiorek, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), SELER korzeniowy, Pietruszka, Por, Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, Sól, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Liść laurowy, Majeranek

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 728 kJ/413 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 36,4 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 10,7 g
Białko: 14,1 g
Sól: 1,9 g

Alergeny

  • orzechy
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: