Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegański placek jeżynowy z kremowym serkiem
Cukier, Mąka MIGDAŁOWA, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Wiórki kokosowe, Olej kokosowy, Serek kremowy wegański (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12), Jeżyny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 521 kJ/124 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g |
Węglowodany: 6,9 g w tym cukry: 0,3 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 2,2 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.