Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegański twarożek z orzechów nerkowca ze szczypiorkiem, chleb razowy ze słonecznikiem, papryka, ogórek
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ogórek zielony, Papryka czerwona, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, ORZECHY NERKOWCA, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 030 kJ/246 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 23,8 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.