Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie angielskie śniadanie z niekiełbaskami i fasolką w sosie pomidorowym, bułeczka z pestkami dyni
Bezmięsne kiełbaski hiszpańskie, Bułeczka razowa z pestkami dyni (Mąka PSZENNA 500, mąka ŻYTNIA 2000, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni), Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Fasola biała, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 152 kJ/514 kcal |
Tłuszcz: 19,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 45,9 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 40,0 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.