Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie ciasto cytrynowe z makiem
Ksylitol, Mąka PSZENNA, Mak niebieski, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 662 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 26,5 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.