Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie ciasto mango z roślinnym jogurtem
Mięta, Syrop klonowy, Kokosowa alternatywa jogurtu greckiego (Woda, mleko kokosowe, substancja zagęszczająca: zmodyfikowana skrobia kukurydziana; fosforan wapnia, sól, olej słonecznikowy, olej kokosowy, naturalne aromaty, bezmleczne kultury bakterii: s.thermophilus, l.bulgaricus; barwnik: karoten, witamina D2, witamina B12), Cukier, Mąka PSZENNA, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Mango, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 920 kJ/220 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g |
Węglowodany: 29,7 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.