Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Wegańskie ciasto mango z roślinnym jogurtem

Mąka PSZENNA, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Roślinna alternatywa jogurtu (Woda, mleko kokosowe, substancja zagęszczająca: zmodyfikowana skrobia kukurydziana; fosforan wapnia, sól, olej słonecznikowy, olej kokosowy, naturalne aromaty, bezmleczne kultury bakterii: s.thermophilus, l.bulgaricus; barwnik: karoten, witamina D2, witamina B12), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Mango, Cukier, Olej kokosowy, Mięta, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Syrop klonowy, Soda oczyszczona, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
947 kJ/226 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
Węglowodany: 37,7 g
w tym cukry: 15,6 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: