Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie ciasto truskawkowe
Cukier, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Mąka ziemniaczana, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 667 kJ/159 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 3,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.