Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie ciasto z jeżynami i czekoladą
Cukier, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Mąka PSZENNA, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Jeżyny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 454 kJ/109 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 15,5 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 1,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.