Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Wegańskie ciasto z jeżynami i czekoladą

Cukier, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Mąka PSZENNA, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Jeżyny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
454 kJ/109 kcal
Tłuszcz: 4,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 15,5 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 1,5 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: