Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Wegańskie ciasto z jeżynami i czekoladą

Jeżyny, Mąka PSZENNA, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Cukier, Olej rzepakowy, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Pasta waniliowa, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
433 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 15,0 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: