Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Wegańskie ciasto z malinami i budyniem kokosowym

Maliny, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Mąka ziemniaczana, Olej kokosowy, Mąka kokosowa, Cukier, Ksylitol, Mąka z ciecierzycy, Mięta, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Siemię lniane, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Proszek do pieczenia, Pasta waniliowa, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
456 kJ/109 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 14,1 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,1 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: