Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegańskie ciasto z malinami i budyniem kokosowym
Mięta, Maliny, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Ksylitol, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta waniliowa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mąka ziemniaczana, Cukier, Mąka kokosowa, Mąka z ciecierzycy, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Proszek do pieczenia, Siemię lniane, Sól, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 456 kJ/109 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 14,1 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 1,4 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.