Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie ciasto zebra
Mięta, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Kakao, Ksylitol, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 426 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 2,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.