Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.93
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie jagodowe pełnoziarniste placuszki, serek cytrynowy, kiwi, mango
Kiwi, Mango, Cukier, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Proszek do pieczenia, Woda mineralna gazowana, Banan, Jagody, Serek kremowy wegański (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 276 kJ/544 kcal |
Tłuszcz: 19,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,5 g |
Węglowodany: 86,3 g w tym cukry: 21,1 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.