Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie kotlety bezjajeczne ze szpinakiem z sosem pomidorowym, kasza gryczana niepalona, surówka wiosenna
Kasza gryczana niepalona, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Nasiona słonecznika, Koperek, Kasza jaglana, Ciecierzyca, Sól czarna kala namak, Roślinny Zamiennik Jajek (tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykori), substancja zagęszczjąca: guma guar, czarna sól himalajska Kala Namak, barwnik naturalny: karoteny roślinne), bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Sól, Surówka z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 544 kJ/608 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 112,6 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 14,1 g |
Białko: 22,0 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.