Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wegańskie kulki warzywne z salsą pomidorową
Cebula czerwona, Sól, ORZECHY LASKOWE, Marchew, Kukurydza, Groszek zielony, Ciecierzyca, Cebula biała, Pieprz czarny, Natka pietruszki, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 689 kJ/165 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 21,0 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.