Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie mac’n cheese z brokułami, sałatka z sosem winegret
Sałata mix, Makaron kolanko (Mąka z PSZENICY durum), Marchew, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Papryka wędzona, Papryka słodka, Syrop klonowy, Brokuł, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 841 kJ/918 kcal |
Tłuszcz: 36,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 127,0 g w tym cukry: 8,7 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 26,6 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.