Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegańskie mango lassi
Kardamon, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Witamina C, Banan, Mango
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 047 kJ/250 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 50,2 g w tym cukry: 24,6 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 1,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.