Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie pulpeciki z sosem pieczeniowym, ziemniaczane puree, fasolka szparagowa z bułką tartą
bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Marchew, Cebula biała, Ziele angielskie, Tymianek, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), SELER naciowy, Rozmaryn, Pietruszka, Oliwa z oliwek, Liść laurowy, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Wywar warzywny (zawiera SELER), Cukier, Ziemniaki, Pieprz czarny, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Koperek, Fasolka szparagowa zielona, Falafel (Ciecierzyca, bulgur PSZENNY, woda, cebula, bułka tarta (mąka PSZENNA, woda, sól kuchenna, drożdże), olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, sól, mąka grochowa, zioła, przyprawy, czosnek), Sól, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 307 kJ/312 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 37,0 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.