Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie muffinki z kawałkami brzoskwiń
ORZECHY LASKOWE, Brzoskwinia, Cukier, Mąka PSZENNA, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Siemię lniane, Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Sól, Brzoskwinia w lekkim syropie
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 420 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 17,7 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 2,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.