Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie muffiny z kawałkami czekolady
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Ksylitol, Mąka PSZENNA, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 592 kJ/141 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 26,2 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.