Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie naleśniki pełnoziarniste z roślinnym serkiem waniliowym, konfitura z czarnej porzeczki z chia, melon
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Serek kremowy wegański (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12), Pasta waniliowa, Cukier, Sól, Siemię lniane, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Mąka PSZENNA, Ksylitol, Mięta, Melon, Porzeczki czarne, Nasiona chia, Mąka ziemniaczana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 482 kJ/593 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,4 g |
Węglowodany: 80,7 g w tym cukry: 17,0 g |
Błonnik: 9,4 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.