Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.68
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie naleśniki z jaglanym kremem kokosowym, mango, kiwi
Kokos plastry, Kiwi, Mango, Kokosowa alternatywa jogurtu greckiego (Woda, mleko kokosowe, substancja zagęszczająca: zmodyfikowana skrobia kukurydziana; fosforan wapnia, sól, olej słonecznikowy, olej kokosowy, naturalne aromaty, bezmleczne kultury bakterii: s.thermophilus, l.bulgaricus; barwnik: karoten, witamina D2, witamina B12), Kasza jaglana, Ksylitol, Napój ryżowo-kokosowy (Woda, ryż (7%), mleko kokosowe (5,9%) olej słonecznikowy, węglan wapnia, włókna owoców cytrusowych, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty naturalne, witaminy (D, B12)), Pasta kokosowa (wiórki kokosowe), Cukier, Mąka OWSIANA, Mąka PSZENNA, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Soda oczyszczona, Sól
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 535 kJ/606 kcal |
Tłuszcz: 24,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,8 g |
Węglowodany: 93,2 g w tym cukry: 16,8 g |
Błonnik: 11,5 g |
Białko: 13,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.