Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegańskie owocowe crumble z morelami i malinami, sos waniliowy
Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Pasta waniliowa, Ksylitol, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Cukier, Mąka ziemniaczana, Maliny, Morele
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 881 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 38,2 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.