Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie pierogi razowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, sałata lodowa z wegańską fetą, pomidorkami i winegretem
Olej rzepakowy, Pierogi razowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (ciasto: mąka PSZENNA razowa, otręby PSZENNE, woda, olej, farsz: liście szpinaku, pomidor suszony, pieprz, sól), Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sałata lodowa, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Wegańska alternatywa sera feta (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwek, witamina B12)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 744 kJ/417 kcal |
Tłuszcz: 33,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g |
Węglowodany: 35,1 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.