Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Wegańskie placki z kukurydzą, chilli sin carne, aioli z awokado
Pieprz czarny, Papryka żółta, Szczypiorek, Kukurydza, Cebula biała, Sok z cytryny, Proszek do pieczenia, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Mąka ziemniaczana, Mąka ryżowa, Kolendra, Fasola czerwona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Marchew, Kmin rzymski, Chili, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Awokado Hass, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Sól, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 020 kJ/722 kcal |
Tłuszcz: 26,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 94,3 g w tym cukry: 19,3 g |
Błonnik: 16,1 g |
Białko: 30,4 g |
Sól: 4,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.