Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Vegan
Wegańskie placuszki z tofu, truskawkowy serek z nerkowców, ananas, borówki
Ananas, Borówka amerykańska, Cukier, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, ORZECHY NERKOWCA, Truskawki, Mąka ORKISZOWA, Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, Banan, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 052 kJ/251 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 38,5 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.