Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
-
Vegan
XXX_Wegańskie szpinakowe gofry z nerkowcowym serkiem z tahini, rzodkiewka, rukola
Kiełki lucerny, Rukola, Rzodkiewka, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Woda mineralna niegazowana, ORZECHY NERKOWCA, Mąka PSZENNA, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Ocet jabłkowy (zawiera SIARCZYNY), Oliwa z oliwek, Proszek do pieczenia, Siemię lniane, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 238 kJ/535 kcal |
Tłuszcz: 23,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 72,4 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 16,3 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.