Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86
Wege gołąbki z sosem pieczarkowym, kasza jaglana z natką pietruszki
Kasza jaglana, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Nasiona słonecznika, Ryż brązowy, Koperek, Kapusta biała, JAJA kurze, Pieczarki, Czosnek, ŚMIETANA 15% tł., Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Majeranek, Cebula czerwona, Natka pietruszki, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 128 kJ/509 kcal |
Tłuszcz: 15,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 68,9 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 21,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.