Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wege pasztet z żurawiną i szpinakiem, ajvar
Koncentrat pomidorowy 30%, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Pietruszka, JAJA kurze, Marchew, Kasza jaglana, Dynia pestki, Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Majeranek, Kiełki rzodkiewki, Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Bakłażan, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 915 kJ/219 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.