Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32 Star

Wege pieczeń z ciecierzycy w ajwarze paprykowym, kasza bulgur, fasola szparagowa z czosnkiem

Koncentrat pomidorowy 30%, Fasolka szparagowa żółta, Ciecierzyca, Nasiona słonecznika, Por, Marchew, Kmin rzymski, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Natka pietruszki, MASŁO 82% tł., Fasolka szparagowa zielona, Oliwa z oliwek, Czosnek, Papryka czerwona, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Bakłażan, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Papryka słodka, JAJA kurze

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 685 kJ/403 kcal
Tłuszcz: 13,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 55,5 g
w tym cukry: 6,1 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 17,6 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: