Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.81
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Wegetariańska musaka, pomidorki pieczone z tzatziki
Bazylia, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Soczewica zielona, SELER naciowy, Pieczarki, Papryka czerwona, ORZECHY WŁOSKIE, Cebula biała, Tymianek, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Oregano, Mąka ryżowa, Sojowa alternatywa jogurtu (woda, SOJA, cukier, cytrynian triwapnia, stabilizator: pektyny, regulator kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy, środki smakowe, sól, antyutleniacze: ekstrakty tokoferol, kwas tłuszczowy, kwas askorbinowy, witaminy: B12, D2, Kultury jogurtowe: St. Thermophilus, L. bulgaricus), Liść laurowy, Gałka muszkatołowa, JAJA kurze, Bakłażan, Cukinia, Pomidorki cherry, Miód pszczeli, Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 691 kJ/404 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 42,5 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 19,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.