Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Wegetariański gulasz z serem halloumi, kasza bulgur
Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Czosnek, Ziele angielskie, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Cukier, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukinia, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 516 kJ/601 kcal |
Tłuszcz: 29,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18,9 g |
Węglowodany: 54,0 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 31,1 g |
Sól: 3,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.