Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
-
Less Gluten
-
Wegetariańskie leczo z serem typu halloumi podane z ryżem
Cebula biała, Cukier, Cukinia, Koncentrat pomidorowy 30%, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Tymianek, Ziele angielskie, Czosnek, Ryż biały, Ser typu halloumi (MLEKO, sól, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 204 kJ/766 kcal |
Tłuszcz: 33,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,9 g |
Węglowodany: 82,8 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 33,2 g |
Sól: 3,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.