Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
Wieprzowina w sosie słodko kwaśnym z brzoskwinią, ryż jaśminowy, brokuły na parze
ORZESZKI ZIEMNE, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Wieprzowina, Pieprz czarny, Liść laurowy, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kapusta pak choi, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Olej rzepakowy, Brokuły, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Groszek zielony, Cukier, Cebula czerwona, Brzoskwinia w lekkim syropie, Sól, Ryż jaśminowy, Limonka, Ziele angielskie
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 947 kJ/465 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 56,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 34,6 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.